گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

صدای بلند سوت‌زنی برای مالیات پزشکان | بیشترین گزارش فرار مالیاتی مربوط به حوزه درمان است

  • کد خبر: ۲۴۳۴۲۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
  • ۱
صدای بلند سوت‌زنی برای مالیات پزشکان | بیشترین گزارش فرار مالیاتی مربوط به حوزه درمان است
مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی گفت: بیشترین گزارش فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی مربوط به حوزه درمان است.
ملیحه فلاح
خبرنگار ملیحه فلاح

به گزارش شهرآرانیوز، خراسان رضوی رتبه اول را در شیوه‌های مبارزه با فرار مالیاتی دارد. مدیرکل امور مالیاتی استان با بیان این موضوع گزارش تازه‌ای از نتایج عملکرد این سازمان در مبارزه با فرار‌های مالیاتی ارائه کرد و گفت: شش اقدام مهم دراین‌رابطه انجام شده است.

در این راستا سال گذشته ۲۲۳ مورد و در ۳ ماه ابتدای امسال ۶۷۷ مورد مؤدی بدون اعتبار مالیاتی شناسایی شد که درمجموع میزان مراودات مالی این افراد بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است. شاکررضا مریدی با اشاره به شناسایی ۲۶ کارت بازرگانی اجاره‌ای افزود: ۶۰۰ میلیارد تومان اصل مالیات و جرائمی بود که با شناسایی این افراد کشف شد. 

مبارزه با فرار مالیاتی

به گفته او اقدام دیگری که در راستای مبارزه با فرار‌های مالیاتی انجام شده است، شناسایی بارنامه‌های صادر شده با کارت ملی افراد دیگر بود. در این راستا با شناسایی ۱۰۰ مؤدی ۲ هزار ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات مطالبه شد. 

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به دریافت ۳۵۰۰ گزارش در سامانه سوت‌زنی اظهار کرد: بیشترین موارد در این گزارش‌ها متأسفانه مربوط به حوزه درمان است که از کارت‌خوان استفاده نمی‌کنند. همچنین در برخی صندوق‌های قرض‌الحسنه، چون به بانک مرکزی متصل نبودند، حساب‌هایی باز شده بود که به آنها نیز رسیدگی کردیم. 
مریدی افزود: در سال گذشته ۱۴۹ عملیات بازرسی داشتیم که با کشف حساب‌های اجاره‌ای ۱۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد کتمان شده، کشف شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان با تأکید براینکه بار افزایش مالیات کشور عمدتا با شناسایی مؤدیان جدید است اظهار کرد: در دو سال گذشته ۱۶۵ هزار و ۳۰۴ مؤدی جدید شناسایی شد که این اقدام به‌عنوان یکی از دستاورد‌های استان در طرح یادگار ابراهیم بود. به گفته مریدی ۸۵ درصد شناسایی فراری‌های مالیاتی بر اساس داده‌های سیستمی و ۱۵ درصد بر اساس رصد میدانی است. 

انتخاب کنید مالیات کجا خرج شود

او گفت: یکی از اقدام‌های مهم سازمان امور مالیاتی ارائه طرحی برای شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد مالیات بود که توسط هیئت دولت مصوب شده‌است و از امسال اجرا می‌شود. بر این اساس فعلا مؤدیانی که از طریق فرم تبصره ۱۰۰ و اظهارنامه پیش‌فرض مالیات خود را پرداخت می‌کنند، می‌توانند انتخاب کنند که مالیات پرداختی آنها در کدام پروژه هزینه شود. 
به گفته مدیرکل امور مالیاتی استان در خراسان رضوی ۲۷ پروژه ملی و ۱۷۵ پروژه استانی تعریف شده است که مؤدیان می‌توانند انتخاب کنند که مالیات پرداختی آنها در کدام پروژه‌ها هزینه شود.

مالیات ارزش افزوده کجا هزینه می‌شود؟

مریدی با بیان اینکه ۵۰ تا ۵۵ درصد مالیات در کشور مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است گفت: کمترین نرخ مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در بین کشور‌های جهان مربوط به ایران است. در دیگر کشور‌ها این نرخ از ۱۵ درصد به بالاست. این مالیات امسال در کشور از ۹ درصد به ۱۰ درصد رسیده است. 

او افزود: از این ۱۰ درصد ۴ درصد سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان است، ۴ درصد به خزانه دولت واریز می‌شود، یک‌درصد به دانشگاه علوم پزشکی برای مالیات سلامت و یک‌درصد اضافه شده امسال نیز مربوط به یکسان‌سازی حقوق است، بنابراین ۵ درصد از این مالیات به‌طور مستقیم در استان هزینه می‌شود. 

مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به اینکه ابرپروژه قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موجب شفافیت مالیاتی است افزود: در این روش دیگر فاکتور دستی نداریم و فاکتور الکترونیکی است. از اول دی ۱۴۰۲ همه اشخاص حقوقی فارغ از نوع و حجم فعالیت باید از این سامانه شناسه یکتا دریافت کنند و مراودات مالی را در این سامانه وارد کنند.

افرادی که در شش ماه ابتدای ۱۴۰۲ سقف مراوده‌های مالی آنها بالای ۱۸ میلیارد تومان است باید از سامانه استفاده کنند و آنهایی که در صنف طلا و نقره و جواهرات، پزشکان و پیراپزشکان، وکلا و فعالان حوزه معدنی هستند فارغ از میزان مراوده‌های مالی باید عملکرد خود را در سامانه ثبت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
0
0
آهای دکترهای متخصص و فوق تخصص
زیرمیزی با کدام درآمد کارگر و کارمند و معلم و لازننشست؟؟!!!
کمی انصاف و گذشت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->