وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس
سرخط خبرها

صدای بلند سوت‌زنی برای مالیات پزشکان | بیشترین گزارش فرار مالیاتی مربوط به حوزه درمان است

  • کد خبر: ۲۴۳۴۲۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
  • ۱
صدای بلند سوت‌زنی برای مالیات پزشکان | بیشترین گزارش فرار مالیاتی مربوط به حوزه درمان است
مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی گفت: بیشترین گزارش فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی مربوط به حوزه درمان است.
ملیحه فلاح
خبرنگار ملیحه فلاح

به گزارش شهرآرانیوز، خراسان رضوی رتبه اول را در شیوه‌های مبارزه با فرار مالیاتی دارد. مدیرکل امور مالیاتی استان با بیان این موضوع گزارش تازه‌ای از نتایج عملکرد این سازمان در مبارزه با فرار‌های مالیاتی ارائه کرد و گفت: شش اقدام مهم دراین‌رابطه انجام شده است.

در این راستا سال گذشته ۲۲۳ مورد و در ۳ ماه ابتدای امسال ۶۷۷ مورد مؤدی بدون اعتبار مالیاتی شناسایی شد که درمجموع میزان مراودات مالی این افراد بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است. شاکررضا مریدی با اشاره به شناسایی ۲۶ کارت بازرگانی اجاره‌ای افزود: ۶۰۰ میلیارد تومان اصل مالیات و جرائمی بود که با شناسایی این افراد کشف شد. 

مبارزه با فرار مالیاتی

به گفته او اقدام دیگری که در راستای مبارزه با فرار‌های مالیاتی انجام شده است، شناسایی بارنامه‌های صادر شده با کارت ملی افراد دیگر بود. در این راستا با شناسایی ۱۰۰ مؤدی ۲ هزار ۳۰۰ میلیارد تومان مالیات مطالبه شد. 

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به دریافت ۳۵۰۰ گزارش در سامانه سوت‌زنی اظهار کرد: بیشترین موارد در این گزارش‌ها متأسفانه مربوط به حوزه درمان است که از کارت‌خوان استفاده نمی‌کنند. همچنین در برخی صندوق‌های قرض‌الحسنه، چون به بانک مرکزی متصل نبودند، حساب‌هایی باز شده بود که به آنها نیز رسیدگی کردیم. 
مریدی افزود: در سال گذشته ۱۴۹ عملیات بازرسی داشتیم که با کشف حساب‌های اجاره‌ای ۱۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد کتمان شده، کشف شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان با تأکید براینکه بار افزایش مالیات کشور عمدتا با شناسایی مؤدیان جدید است اظهار کرد: در دو سال گذشته ۱۶۵ هزار و ۳۰۴ مؤدی جدید شناسایی شد که این اقدام به‌عنوان یکی از دستاورد‌های استان در طرح یادگار ابراهیم بود. به گفته مریدی ۸۵ درصد شناسایی فراری‌های مالیاتی بر اساس داده‌های سیستمی و ۱۵ درصد بر اساس رصد میدانی است. 

انتخاب کنید مالیات کجا خرج شود

او گفت: یکی از اقدام‌های مهم سازمان امور مالیاتی ارائه طرحی برای شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد مالیات بود که توسط هیئت دولت مصوب شده‌است و از امسال اجرا می‌شود. بر این اساس فعلا مؤدیانی که از طریق فرم تبصره ۱۰۰ و اظهارنامه پیش‌فرض مالیات خود را پرداخت می‌کنند، می‌توانند انتخاب کنند که مالیات پرداختی آنها در کدام پروژه هزینه شود. 
به گفته مدیرکل امور مالیاتی استان در خراسان رضوی ۲۷ پروژه ملی و ۱۷۵ پروژه استانی تعریف شده است که مؤدیان می‌توانند انتخاب کنند که مالیات پرداختی آنها در کدام پروژه‌ها هزینه شود.

مالیات ارزش افزوده کجا هزینه می‌شود؟

مریدی با بیان اینکه ۵۰ تا ۵۵ درصد مالیات در کشور مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است گفت: کمترین نرخ مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در بین کشور‌های جهان مربوط به ایران است. در دیگر کشور‌ها این نرخ از ۱۵ درصد به بالاست. این مالیات امسال در کشور از ۹ درصد به ۱۰ درصد رسیده است. 

او افزود: از این ۱۰ درصد ۴ درصد سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان است، ۴ درصد به خزانه دولت واریز می‌شود، یک‌درصد به دانشگاه علوم پزشکی برای مالیات سلامت و یک‌درصد اضافه شده امسال نیز مربوط به یکسان‌سازی حقوق است، بنابراین ۵ درصد از این مالیات به‌طور مستقیم در استان هزینه می‌شود. 

مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به اینکه ابرپروژه قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موجب شفافیت مالیاتی است افزود: در این روش دیگر فاکتور دستی نداریم و فاکتور الکترونیکی است. از اول دی ۱۴۰۲ همه اشخاص حقوقی فارغ از نوع و حجم فعالیت باید از این سامانه شناسه یکتا دریافت کنند و مراودات مالی را در این سامانه وارد کنند.

افرادی که در شش ماه ابتدای ۱۴۰۲ سقف مراوده‌های مالی آنها بالای ۱۸ میلیارد تومان است باید از سامانه استفاده کنند و آنهایی که در صنف طلا و نقره و جواهرات، پزشکان و پیراپزشکان، وکلا و فعالان حوزه معدنی هستند فارغ از میزان مراوده‌های مالی باید عملکرد خود را در سامانه ثبت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۶
0
0
آهای دکترهای متخصص و فوق تخصص
زیرمیزی با کدام درآمد کارگر و کارمند و معلم و لازننشست؟؟!!!
کمی انصاف و گذشت
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->